West-Frisia

HvH - Den Helder krijgt toch vervolg

Hoek van Holland – Den Helder krijgt toch een vervolg. Na zondag na afloop van de 25e editie zeer veel complimenten van enthousiaste deelnemers te hebben ontvangen, meldde Mark en Philip Kos van Beachbiking Nederland zich maandag op de stoep van Exventure Sports & Events.

Kos heeft Alex Schuttert van Exventure gevraagd, of zij er voor open stond de organisatie van haar evenement over te nemen. Exventure op haar beurt was blij verrast en vereerd en heeft daarop positief geantwoord. Exventure zal dan ook in 2018 ’s werelds langste mountainbike strandrace Hoek van Holland – Den Helder organiseren. In de rol van adviseur blijft Stichting Beachbiking Nederland op de achtergrond aan het evenement verbonden.

Exventure heeft met het EK MTB Beachrace in Scheveningen, de Flexwinkel Beachrace in Noordwijk en de KOGA Beachrace in Renesse al veel ervaring met het organiseren van strandraces. “Het commerciële bedrijf staat voor goede strandraces, professioneel georganiseerd, met veel passie en voeling met de strandracesport”, aldus de met een tevreden gevoel terug stappende vrijwilligersorganisatie van Beachbiking.