West-Frisia

Inschrijving Ploegentijdrit N307 dendert

De inschrijving voor de ploegentijdrit bij de opening van de N307 loopt als een trein. Voor de rit die op zaterdag 10 november staat gepland heeft de organisatie drie dagen na de opening van de inschrijving al een kwart van het maximaal aantal deelnemers binnen. Samen met onder andere een hardloopwedstrijd vormt de ploegentijdrit het decor voor de opening van de nieuwe vierbaansweg.

Met een start om 11.00 uur trappen de wielrenners de dag af. In de ploegentijdrit starten de teams met vier. De organisatie heeft gekozen voor een drietal categorieën. Naast een wedstrijd- en een recreantencategorie wordt er ook een familie ploegentijdrit gelanceerd. “We willen iedereen de mogelijkheid geven om op het traject te rijden. Dit wordt een unieke eenmalige kans”. In het 15 kilometer lange parcours zijn onder andere een viertal tunnels opgenomen. Enkele dagen later wordt de weg definitief opengesteld voor gemotoriseerd verkeer.

Aanmelden kan via: info@gp-ploegentijdrit.nl onder vermelding van: Namen rijders, naam van de ploeg, categorie. De inschrijving is pas definitief na overmaking van het inschrijfgeld van 50,- euro op rekeningnummer: NL62 RABO 0317 34 28 78 t.n.v. Stichting Ronde van Enkhuizen. Informatie via: Tino Haakman, info@gp-ploegentijdrit.nl, tel: 06 31 64 47 58.

Zie verder: www.noord-holland.nl/Onderwerpen/Verkeer_vervoer/Projecten_Verkeer_en_Vervoer/N23_Westfrisiaweg/Wielrennen